top of page

En ægte Kaizen Dojo oplevelse i Danmark



Har du også set hvordan mange Lean entusiaster tager til Japan og besøger virksomheder som har implementeret Lean og TPS? Og har du set hvordan allesammen får en virkelig oplevelse af hvordan Toyota arbejder med Kaizen i deres Dojo? Og kunne du også godt tænke dig at prøve på egen krop at arbejde med Kaizen the Toyota way?


Men ville du gerne spare omkostningerne til at tage helt til Japan? Så behøver du ikke lede længere! Fordi nu har du muligheden for at prøve ægte Toyota Kaizen i en Dojo mage til den der man møder i Nagayo - men lige her i Danmark! Ja, du læste rigtigt! Her i Danmark og du kan endda få den hjem til din egen virksomhed.


Du kan læse lidt mere om Dojoen og hele dag hvor du og dine kollegaer lærer om Lean og ægte Kaizen! Men lige en advarsel! Det er jer der laver arbejdet, og det er jeres løsninger der skal føre til at vi når i mål og kan gøre kunderne tilfredse!


Så hvad venter du på? Sig ja, til en sjov og lærerig dag hvor du og dine kollegaer får den samme oplevelse som man får i Japan, og lær hvordan I gennem det rette tankesæt kan forbedre såvel kvalitet, levering som bundlinjen gennem Kaizen tankegangen.


Hvis du vil have sådan en dag med masser af læring og A-ha oplevelser, så kontakt mig på min email: etorres@live.dk


Produktblad for TPS Dojo
.pdf
Download PDF • 199KB

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page